Credit ipotecar – pe Octo, bancile se lupta sa iti ofere cea mai buna dobanda online

Credit ipotecar – pe Octo, bancile se lupta sa iti ofere cea mai buna dobanda online

Pentru credit ipotecar, pe Octo poti obtine cea mai buna dobanda de pe piata la imprumut. Este gratuit si 100% online.

Octo Banking oferă puterea oamenilor atunci când vine vorba de finanțare în relația lor cu o bancă, IFN sau altă instituție financiară. Știm cu toții că o persoană fizică / o companie nu are puterea de a negocia o rată a dobânzii mai bună. Ei bine, schimbăm asta!

  • Fie că aveți nevoie de un credit ipotecar, împrumut personal sau de afaceri, un leasing sau chiar factoring, Octo este locul în care aveți posibilitatea de a primi una dintre cele mai bune rate ale dobânzii de pe piață.
  • Pe platforma noastră de licitare, băncile, IFN-urile și alte entități financiare concurează între ele într-un „război” de licitare de 5 zile (2 zile pentru împrumuturi rapide) pentru a oferi utilizatorilor noștri (persoane fizice / companii) cea mai mică rată a dobânzii posibilă pentru fiecare cerere. La final, poți alege oferta care îți place cel mai mult. Și este #gratuit.

Cum funcționează? Foarte simplu, rapid și gratuit:

  1. creează un cont și adaugă o cerere cu info privind suma necesară, destinația împrumutului, precum și alte detalii;
  2. apoi instituțiile financiare corespunzătoare criteriilor tale se vor „lupta” între ele pentru a-ți oferi o dobândă cât mai scăzută, timp de 5 zile (respectiv 2 zile pentru împrumuturi rapide tip IFN);
  3. alege oferta cea mai bună, și începe procedura de acordare a împrumutului.

Ce este un credit ipotecar? Un credit ipotecar reprezinta un imprumut pentru cumpararea, constructia sau renovarea / modernizarea unei locuinte de catre o persoana fizica sau juridica. Asadar, acest tip de credit se garanteaza obligatoriu cu locuinta respectiva pentru a fi asigurata obligatia platii creditului rezultata in urma acestui imprumut, termenul „ipotecar” sau „ipotecă” referindu-se la garanția oferita de beneficiarul imprumutului.

Care este diferenta dintre un credit ipotecar si un credit imobiliar? Creditul ipotecar se garanteaza obligatoriu cu ipoteca pe imobilul pentru care s-a acordat creditul, iar creditul imobiliar se poate garanta si cu ipoteca pe alte imobile.

Dobanzile si comisioanele aferente creditelor ipotecare. Acestea difera in functie de institutia financiara. Atunci cand accesezi un credit ipotecar trebuie sa te intereseze in primul rand Dobanda Anuala Efectiva (DAE).

Conditii de acordare ale unui imprumut ipotecar. Printre cele mai importate conditii ce sunt analizate se numara istoricul de credite, veniturile, precum si varsta, existenta autorizatie de constructie (daca imprumutul ipotecar este pentru o locuinta ce urmeaza a fi construita), posibilitatea acordarii unui avans (de obicei de 15%).

Pentru a accesa cat mai rapid un credit, si de a avea posibilitatea de a obtine cea mai buna oferta de pe piata, Octo Banking este alaturi de tine. Creaza si tu un cont si adauga cererea de credit. Este gratuit.