Prin Octo poti obtine cea mai buna dobanda online la credit nevoi personale

Prin Octo poti obtine cea mai buna dobanda online la credit nevoi personale

Pentru credit nevoi personale, Octo te ajuta sa obtii cea mai buna dobanda de pe piata la imprumut. Este gratuit si 100% online.

Octo Banking oferă puterea oamenilor atunci când vine vorba de finanțare în relația lor cu o bancă, IFN sau altă instituție financiară. Știm cu toții că o persoană fizică / o companie nu are puterea de a negocia o rată a dobânzii mai bună. Ei bine, schimbăm asta!

  • Fie că aveți nevoie de un credit rapid, un împrumut personal sau de afaceri, un leasing sau chiar factoring, Octo. este locul în care aveți posibilitatea de a primi una dintre cele mai bune rate ale dobânzii de pe piață.
  • Pe platforma noastră de licitare, băncile, IFN-urile și alte entități financiare concurează între ele într-un „război” de licitare de 5 zile (2 zile pentru împrumuturi rapide) pentru a oferi utilizatorilor noștri (persoane fizice / companii) cea mai mică rată a dobânzii posibilă pentru fiecare cerere. La final, poți alege oferta care îți place cel mai mult. Și este #gratuit.

Cum funcționează? Foarte simplu, rapid și gratuit:

  1. creează un cont și adaugă o cerere cu info privind suma necesară, destinația împrumutului, precum și alte detalii;
  2. apoi instituțiile financiare corespunzătoare criteriilor tale se vor „lupta” între ele pentru a-ți oferi o dobândă cât mai scăzută, timp de 5 zile (respectiv 2 zile pentru împrumuturi rapide tip IFN);
  3. alege oferta cea mai bună, și începe procedura de acordare a împrumutului.

Ce este creditul de nevoi personale? Un credit nevoie personale sau credit personal este acel credit de consum sau imprumut destinat persoanelor fizice pentru satisfacerea oricarei nevoi personale. In acest caz, solicitantul creditului nu trebuie sa justifice scopul in care vor fi utilizati banii imprumutati prin credit si nu trebuie sa plateasca un avans.

Tipuri credite nevoi personale. Creditul de nevoi personale poate fi cu garantii sau fara (cu ipoteca sau fara). Pentru a obtine sume mai mari solicitantul trebuie sa garanteze creditul cu un imobil.

Dobanzile si comisioanele creditelor. Acestea difera in functie de institutia financiara. Atunci cand accesezi un credit trebuie sa te intereseze in primul rand Dobanda Anuala Efectiva (DAE).

Conditii de acordare ale unui imprumut de nevoi personale. Printre cele mai importate conditii ce sunt analizate se numara istoricul de credite, veniturile, precum si varsta.

Pentru a accesa cat mai rapid un credit, si de a avea posibilitatea de a obtine cea mai buna oferta de pe piata, Octo Banking este alaturi de tine. Creaza si tu un cont si adauga cererea de credit. Este gratuit.